Història

Construccions Pallás és una empresa amb fonaments. Tant pel que fa a la seva trajectòria, que s’inicia el 1946, com per la seva continuïtat en el temps, sempre amb el lema de la qualitat com a bandera de totes les obres. La tercera generació segueix fidel a la filosofia que els ha vist créixer, la qualitat en tot els projectes desenvolupats i també el retorn social del seu coneixement a través de la seva Fundació.

L’empresa creada al 1946  per Romualdo Pallás es dedica sobretot a la construcció,  en Ramón Pallás la segona generació amplia i diversifica l’activitat de l’empresa aconseguint ser una de les primeres promotores a la zona de Lleida i essent la promotora de molts edificis singulars de Lleida .

Actualment està liderada per Pilar i Ricard Pallás que estan diversificant l’activitat empresarial,  sempre cap a àmbits relacionats amb el món de la construcció i la promoció, com són les rehabilitacions i el manteniment integral dels edificis . Cal destacar durant aquest període, la creació junt amb el seu pare, Ramon Pallás de la Fundació “ Habitatge per a tots”.

Premis i reconeixements

Construccions Pallás al llarg de la seva trajectòria ha estat reconeguda amb diferents premis, un d’ells amb reconegut prestigi internacional.
L’any 1990 Construccions Pallás guanya el Premi Internacional “Arte in Piazza” atorgat a la ciutat italiana de Torino per l’execució de les obres de rehabilitació de la farinera La Meta de Lleida.

Altres premis i reconeixements:

– Primer Premi VESTA del Col·legi d’API de Lleida a la millor promoció de l’any. Any 2006.
– Accèssit segon premi VESTA del Col·legi d’API de Lleida a la millor promoció realitzada durant l’any 2006 per l’obra de 40 habitatges al carrer Joc de la Bola de Lleida. Any 2006.
-Primer premi de rehabilitació d’edificis de la ciutat de Lleida per l’obra “Armeria Inglés”. Any 1997.

 

 

 

 

 

Tercera Seu

 

 

 

 

 

Actual Seu

Edifici construït al 1987 en el centre neuràlgic de Lleida, situat al costat del Rectorat de Lleida, seu de la Universitat. Disposa de planta baixa comercial amb altell on estan situades les oficines de l’empresa Construccions Pallàs, SA. En total s’hi van realitzar 15 vivendes que van des dels 110m2 als 145m2. La façana es de caravista amb alumini acabat daurat els balcons tenen la particularitat de ser arrodonits amb el caravista col·locat en vertical, els sostres de lames blanques donen l’acabat final a les balconeres. Les formes arrodonides dels balcons i façana integra l’edifici en la cantonada de la ciutat sense ser invasiu donant una harmonia de formes i sent agradable a la vista, sense ser un element pesat encara que el seu acabat només contingui un material.

 

 

 

 

 

Segona Seu

 

 

 

 

 

 Primera Seu