Construccions

L’activitat constructora és el pal de paller de l’empresa., l’orígen de tot plegat.  És a partir d’aquest coneixement adquirit amb el treball del dia a dia a peu d’obra i el contacte directe amb tots els industrials els que permetem a Construccions Pallás , una millora contínua en l’activitat constructora.

El coneixement exhaustiu de tot el procés de construcció és el que dóna bagatge, experiència i coneixement a Construccions Pallás per promoure amb èxit l’ampliació al món de la promoció immobiliària.

Com a empresa constructora compta amb un ampli catàleg d’obra realitzada, tant residencial, com de naus, oficines o equipaments de tot tipus. Així, per exemple, podem trobar el segell de Construccions Pallás en diversos àmbits: escoles, residències del tercer sector, empreses o espais emblemàtics de la ciutat. A més de dedicar-se a la construcció d’habitatges, també du a terme obres tan diverses com naus industrials, poliesportius, mercats municipals, centres comercials, urbanització de carrers, aparcaments soterrats, projectes paisatgístics, d’enjardinament i mobiliari urbà, aparcaments d’ús públic o privat, entre altres.

Sigui quin sigui el projecte en el que s’endisa, la filosofia de Construccions Pallás sempre pretén anar més enllà de la pròpia necessitat constructiva. Creiem que els edificis són molt més que estructures, han de ser espais habitables, humans i per tant, impregnats de vida.

Edifici residencial Magraners

Es construeix per la Fundació Habitatge Assequible un edifici de 50 vivendes socials destinades a lloguer que es finalitza al 2010. Aquests està compost per una planta soterrani on es troben els pàrquings i tres plantes d’habitatges de dos habitacions, cuina, menjador, lavabo i terrassa, la planta coberta està destinada a un espai per penjadors comunitaris i un conjunt de plaques solars que donen aigua calenta sanitaria a les vivendes. El conjunt dona un vista de l’edifici sòbria i moderna sense descuidar els acabats que es mantenen en un standard elevat.

 

 

 

 

 

Liviling cappont

Conjunt de tres blocs construïts entre 2006 i 2010, compostos de una plantes soterrani destinada a pàrquings i trasters, una planta baixa orientada a locals comercials, sis plantes amb vivendes que van de les dos a les quatre habitacions i una planta coberta destinada a ús comunitari i privat en funció si pertany a una vivenda dúplex o no. Els acabaments exteriors són amb façana ventilada augmentant la protecció tèrmica dels habitatges. Els interiors a part de les habitacions totes les vivendes tenen en comú una cuina, terrasses, dos lavabos i menjador. La comunitat té espais destinats al lleure dels seus inquilins amb una piscina, pista de pàdel, jocs infantils i zones d’esbarjo enjardinades. En resum un habitatge complert amb tots els serveis situat molt a prop del centre de la ciutat envoltat d’escoles, comerços i una bona connexió, una vivenda amb unes característiques úniques en que la seva principal característica rau en el confort de viure-hi.

 

 

 

 

 

Torre del baró

 

 

 

 

 

Golmés

Al 2010 es construeix una ampliació del CEIP Francesc Arenes de la població de Golmés, en la mateixa actuació es realitzen altres actuacions en l’edifici existent com són la introducció d’un ascensor, l’adequació d’uns espais per a vestidors i un bany en planta baixa. L’edifici de nova construcció està compost per dues plantes on hi trobem una sala d’espectacles en la part inferior i noves aules en la part superior, aquests nous espais es van connectar a l’edificació existent obrint passadissos de connexió entre edificacions.

 

 

 

 

 

Entitats bancàries

Al llarg de la història de Construccions Pallàs, s’han reformat i construït diverses oficines a la ciutat de Lleida per diferents promotors. En ells podem trobar els treballs amb materials nobles com marbre, fusta natural,… La dedicació que en ells s’hi ha posat es màxima ja que les expectatives i exigències dels diferents bancs així o exigien.

 

 

 

 

 

Amaravilla

Promoció de 4 blocs amb zona comunitària i pàrquing soterrat finalitzat l’any 2008. La planta baixa queda orientada a l’àmbit comercial mentre que les quatre altures dels blocs queden orientades a vivendes de 3 o quatre habitacions, menjador, 2 banys, cuina i balcó, tot en 100m2 construït donant el resultat d’unes vivendes àmplies, lluminoses, acabat del terra amb parquet i mobiliari de cuina de primera qualitat. Un espai únic, per la seva ubicació, cèntric en el barri de cappont i pròxim a totes les zones comercials de la ciutat. La seva zona comunitària està composta per una piscina i un jardí japonès i queda entre els quatre blocs creant un ambient aïllat i relaxant. La seva façana és de caravista blanca que combina amb el gris de la fusteria d’alumini li dona al conjunt claredat i sobrietat.